vrijdag 1 augustus 2014

Stoffenbeheeren

Hallo,

Aangezien ik redelijk veel stofjes heb die ik precies ni op kan gebruiken ga ik proberen aan een stock beheer te doen...dus per stofje dat ik gebruik mag ik een nieuw stofje kopen maar het liefste van al per 2 stofjes gebruiken 1tje maar kopen. Ook ga ik dit doen met mijn wol, 2 bollen opgebruiken en dan maar 1 nieuwe kopen. Want dat is zo verleidelijk om nieuwe spullen te kopen maar waar laten we ze dan.

Ook moet ik zien dat ik niet met allemaal restjes blijf zitten maar deze ga ik regelmatig dan eens verkopen, zo ben ik er van af als ik der niks meer met doe. Stofjes in 1 kleur hou ik bij maar stofjes met een print erop die k ni meer ga gebruiken ga ik zo snel mogelijk altijd wegdoen, dus verkopen of ruilen of... we zien wel.

Vanaf september start ik ook met een avondschool naaien dus dan ga ik veel meer restjes opgebruiken denk ik.

Mijn 1ste projectje is nu mijn swapje...daar heb ik 3 grote lappen stof dat ik gebruik en dan nog wat wol. En ik heb nu ook al een paar stofjes dat ik nog besteld heb dus het is moeilijk...

Binnenkort komt er nog een post met een kleedje dat ik al gemaakt heb voor de 1ste verjaardag van men zoon (om zelf aan te doen) en daar gebruik ik een restje van een ander projectje voor om het te breken. Vind het soms moeilijk maar het MOET lukken.

Groetjes en op het einde van deze maand ga ik de balans eens opmaken...eens kijken of het is gelukt ;)

Groetjes
SaSiBeau

2 opmerkingen:

  1. Op de site van zigzagsteekjes is volgende week een veiling van restjes normaal, ideale moment om er van een paar af te raken als je interesse hebt ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. :) k ga eens kijken se, weet nog niet juist hoeveel restjes ik heb maar zal ze eens ordenen in mooie hoopjes ;) kan meestal nog iets kleins uit gemaakt worden zoals een jumpsuit maat 50 of zo

      Verwijderen